Plant een boom

Voor elke twee euro kunnen we een stevige boom in de Sahel doen groeien. Wil jij er enkele voor jouw rekening nemen? Fantastisch: de lokale bevolking en het klimaat zullen je dankbaar zijn.

Fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro. Dat betekent dat je 45% van je gift terug krijgt via je belastingen. Een gift van € 40 kost jou uiteindelijk dus maar € 22!

Overschrijving of doorlopende opdracht

Bestemmeling:  Koning Boudewijn Stichting
IBAN-nummer:  BE10 0000 0000 0404
Mededeling:       +++015/1520/00083+++   (niet vergeten!)

Online doneren

Je kan ook met een betaalkaart doneren via deze knop:
 
Doneer online

Je onderneming duurzaam in beweging brengen doet goed


We leven in uitdagende tijden die extra stress geven. Bovendien zijn het zitten op kantoor en het thuis online vergaderen het nieuwe roken. Voldoende bewegen of sporten is meer dan ooit onmisbaar voor de gezondheid en het welzijn van je medewerkers. Met Lignaverda motiveer je hen eenvoudig en op een unieke manier. Meer MVO? Let’s move!


Of geef je bomen aan iemand anders!

Wil je bomen geven aan een geliefde, vriend of familielid? Gebruik dan Kadoboom! Een team vrijwilligers heeft deze website in 2019 samen met OZG gerealiseerd. Alle bomen die gekocht worden via Kadoboom, zullen door OZG aangelegd worden. En de ontvanger krijgt een mooi certificaat waarmee gecheckt kan worden waar die bomen staan (gerealiseerd via onze Mijn Impact pagina). Opgelet: het kopen van een Kadoboom is niet fiscaal aftrekbaar.

Arne Decock
Kiana

Het bos voor de jeugd van morgen

Op 17 februari 2019 is Arne Decock van ons heengegaan. Hij werd amper 18. Ter zijner nagedachtenis richtten zijn ouders, familie van een lid van het bestuur van OZG, een fonds op: 'het bos van Arne'. Een bos voor de jeugd van morgen. Enkele maanden later, in juli 2019, stierf nog een jonge tiener. Kiana werd slechts 13. Dankzij haar klasgenoten en naasten werd ook voor haar een fonds opgestart voor een bos.

Het bos van de jeugd van morgen blijft groeien en schept nieuw leven. Het staat open voor iedereen die wil bijdragen ter nagedachtenis van iemand die veel te vroeg gestorven is. Dat kan via deze pagina.