Welkom bij ons team Edouard

Screenshot 20210805 120327 1 v2

OZG blijft groeien! 

Als gevolg van onze gestage groei en de professionalisering van de organisatie, heeft OZG het team uitgebreid met Edouard MANE. Edouard MANE zal de functie van administratief en financieel verantwoordelijke (RAF) in Senegal op zich nemen. In deze functie zal hij instaan voor het administratief en financieel beheer van alle OZG-activiteiten in Senegal.

Edouard heeft een diploma boekhouding en financiën en is gepassioneerd door humanitaire projecten en internationale organisaties. Hij heeft verscheidene jaren ervaring in financieel en administratief beheer van projecten. Voorheen was hij verantwoordelijk voor het financieel beheer van programma's bij het regionale kantoor van het Deense Rode Kruis in West-Afrika in Dakar. Met zijn praktische knowhow in resultaatgerichte planning en management wil hij een impact hebben op het leven van de plattelandsgemeenschappen en met zijn collega's een prestatiegerichte omgeving creëren.

Hij staat te popelen om de waarden van OZG te helpen verspreiden en bij te dragen aan de uitbouw van de Grote Groene Muur. in Senegal

Wij heten Edouard welkom in ons team en wensen hem succes in zijn nieuwe uitdaging.