Sounds of Soul

IMG 0161

The Square 

Fantastische voorstelling van Sounds of Soul ondersteund door Bank van Breda en mecenas van Ondernemers Zonder Grenzen. 
Klanten die de tevredenheidsenquete hebben ingevuld, werden dit jaar verrast met een optreden "Sounds of Soul". De stemmen van Jean Bosco Safari, Nina Babet, Dunja Mees en Ibernice Macbean blenden op een magische manier en lieten de gasten genieten van een wervelend concert.

Elke deelnemer aan de enquete kreeg ook een stukje bos in Afrika (Grote Groene Muur in Senegal) -gesponsord door de Bank van Breda- en draagt hiermee z'n  boompje bij om de verwoestijning door klimaatverstoring te stoppen.
Het initiatief die de Bank van Breda neemt door OZG te steunen, zorgt niet alleen voor ecologische impacts. Door verhoogde welvaart dankzij de economische impacts die nieuwe bossen creëeren, worden de voorwaarden van het ondernemerschap gecreëerd en migraties gestopt. 

De Square is het nieuwe platform van de Bank van Breda waar ondernemers ideeën kunnen wisselen om tot samenwerking te komen. Symbolisch kreeg iedereen op het einde een presentje; een klein boompje. Water voor dit kleine boompje is als inspiratie voor nieuwe ideeën...