Nothing Plane: onze liefde voor de luchtvaart staat in contrast met die voor de natuur

Schermafbeelding 2021 04 08 om 11.11.20

Een getuigenis van geëngageerd jong ondernemerschap en werken aan CO2 neutraliteit! 

Na 2 jaar Europa rond te vliegen als een stewardess, werd Nothing Plane geboren uit een passie voor de luchtvaart. We nemen elke gelegenheid om op een vliegtuig te springen, verschillende plekken te ontdekken en nieuwe mensen te ontmoeten op 20.000ft.

Naast onze liefde voor de luchtvaart hadden we een droom om onze job te combineren met een label dat de twee zaken die voor ons belangrijk zijn voorstellen: luchtvaart en de natuur. Ja, dat hoor je goed, twee zaken die niet echt hand in hand gaan. Wel, we hebben het voor elkaar gekregen.

We realiseren ons dat onze liefde voor de luchtvaart in contrast staat met die voor de natuur. Daarom hebben we besloten om samen te werken met Ondernemers zonder grenzen. Samen met hen streven we ernaar de ontbossing in Afrika tegen te gaan. Voor elk verkocht item doneren we rechtstreeks naar Ondernemers Zonder Grenzen. 

Vliegtuigen en leuke luchtvaart woordspelingen zijn de karakteristieken van ons label. Hierdoor willen we niet enkel onze collega's bereiken, maar iedereen die van reizen houdt.