#cyclingfortheclimate_NAM_2023

01 2020 SNG CFC OZG DD JP 2757

Een gezonde geest in een gezond lichaam voor een gezonde planeet

Als vervolg op de #cyclingfortheclimate_2020_SEN in Senegal organiseert Ondernemers Zonder Grenzen samen met onze partners @CVC, @Golazo, @Energy Lab, @VeloAfrique en @Brusselsairlines een tweede editie #cyclingfortheclimate_2023_NAM naar Namibië van 1 tot 7 februari 2023 waar we de aftrap zullen geven voor onze nieuwe herbebossingsprojecten in de Great Green Wall van het zuidelijk halfrond.

In de loop van 2023 zal een eerste proefproject worden opgezet om vervolgens op te schalen in het noorden van Namibië tegen de grens van Angola -in de zuidelijke Grote Groene Muur (Namibië tot Mozambique)- die ook door klimaatverstoring wordt verwoest. Ook hier streven we naar maximale biodiversiteit en sociaaleconomische effecten voor de lokale bevolking.

Wil je meer weten, zie ook www.lignaverda.org en als het kriebelt, doe dan met het hele bedrijf een @Lignaverda Challenge, plant een boom voor elke kilometer beweging (wandelen, fietsen, hardlopen, zwemmen,...) en bereid je voor op de volgende #cyclingfortheclimate editie.